Emaille is mooi en duurzaam!!!

Wenmau Emaille is gespecialiseerd in het emailleren van stalen platen. Dit gebeurt door het herhaaldelijk verwarmen bij hoge temperaturen van 800 ° C.
Alle stappen in het productieproces worden intern afgehandeld en het bakken gebeurt in een industriële oven met een hoge capaciteit. Dit stelt ons in staat om allerlei soorten bestellingen te verwerken voor zowel kleine als grote oppervlakken.
Wij beheersen verschillende zeefdruktechnieken, zoals effen kleuren, kleurgradatie en vierkleurenafdrukken. Ook werken wij continu aan nieuwe ontwikkelingen en innovaties.
Onze reputatie wordt erkend onder het beschermde handelsmerk Wenmau Emaille.
Wenmau Emaille is gespecialiseerd in nieuw emaille van uitstekende kwaliteit. Wij leveren diverse emaille borden. Andere producten van emaille, zoals bijvoorbeeld keuken emaille (kachels, vergieten, zand-zeep-soda potten, mokken/bekers, schenkkannen, etc.) kunnen we ook leveren, maar dit gaat op aanvraag. Wij hebben een uitgebreid assortiment, dus ook voor uw maatwerk, projecten en speciale borden op afmeting bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren bijvoorbeeld borden met bedrijfs- of clublogo en monumentenschildjes voor o.a. (voetbal)clubs, (gemeentelijke en provinciale) overheden, aannemers en horeca/horecagroothandel en uiteraard ook particulieren.